top of page
1-op-1-coaching
DSCN1288.jpg

1-op-1-coaching

Je hebt de eerste stap al gezet: je bent op zoek naar het juiste adres voor duurzaam geluk. De volgende stap is een vrijblijvende kennismaking. Tijdens de kennismaking vertel je waar je tegenaan loopt en onderzoeken we of we bij elkaar passen. Hebben we er allebei een goed gevoel bij en willen we samen aan de slag gaan, dan start de coaching.

DSCN0922.JPG

Wat houdt coaching in?

Coaching start met een intakegesprek, waarin we dieper inzoomen op jouw situatie. We maken tijdens de intake jouw ‘geluksdashboard’, waarbij we in kaart  brengen op welke gebieden je wél  geluk ervaart of ervaren hebt en op welke (nog) niet. Dat is het startpunt van waaruit we tijdens de sessies je geluksgevoel gaan versterken.

 

Dat doen we aan de hand van verschillende oefeningen. We staan in eerste instantie stil bij wat je nu doet en hoe je dat doet. We kijken naar je gedragspatronen en hoe je die, als dat nodig is, kunt omzetten naar patronen die je ondersteunen. Vervolgens bepalen we welke stappen je waar kunt zetten om verandering teweeg te brengen.

Je leert gaandeweg anders naar de dingen in je leven te kijken. Zo vergroot je je geluksgevoel op basis van wat werkt voor jou. Dat effect is blijvend, ook na het traject. ​

Wat het jou oplevert

Na het traject weet je wat geluk voor jou is en hoe je dat vast kunt houden, ook als het tegenzit. Door positiever naar jezelf en je leven te kijken, zul je nieuwe kanten van jezelf ontdekken.

  • Je krijgt inzicht in je eigen patronen, gedachten en gevoelens en ontdekt hoe je hiermee om kunt gaan;

  • Door gedrag- en gewoonteverandering ervaar je meer controle en geluk;

  • Je ontdekt aan de hand van de verschillende oefeningen tijdens het traject hoe je zelf met kleine veranderingen een groot verschil kunt maken in je eigen leven;

  • Je leert hoe je in contact kunt komen met jezelf en hoe je met jezelf gelukkig kunt zijn;

  • Je leert dat jouw geluk niet afhankelijk is van anderen (partner, kinderen, vrienden, collega’s) en dat je zelf richting geeft aan je leven.

DSCN0663 - kopie.JPG

Tijdens het intakegesprek overleggen we hoe we het traject dat bij jouw situatie past gaan inrichten.

Het traject bestaat uit een intakegesprek, vijf sessies van vijf kwartier en een evaluatiegesprek van één uur.

Het traject duurt maximaal 4 maanden en kost € 575,-.

Showit

"Marianne is een vrouw die echt naar je luistert en waar je je absoluut gehoord voelt. Ze geeft je een ander perspectief op je woorden en daden. Vooral als je zaken negatief ziet, is haar kracht en talent om je een positieve kijk daarop te geven. Omdenken dus! Wanneer ik bij haar ben geweest krijg ik een enorme energieboost en sta ik weer positief in het leven en ben ik mij weer bewust over mijn gedachten. Vooral mijn omgeving, zoals mijn partner en collega's, ziet en merkt dit aan mij, waardoor zij deze vibe ook oppikken. Ik heb door haar geleerd om bewust te zijn over mijn gedachten en deze in een positief perspectief te zien!"

Femke

“De coaching van Marianne heb ik als heel prettig ervaren! Marianne coacht op een betrokken en liefdevolle manier zonder dat het zweverig wordt. Marianne kan goed luisteren en een spiegel voorhouden. Daarnaast geven de diverse oefeningen ook veel inzicht in waarom ik bepaalde keuzes heb gemaakt en hoe ik dingen kan veranderen. De coaching is heel leuk én brengt je waar je heen wilt!”

20190815_145454_edited.jpg

Vertrouwelijkheid en ethische code

Vanzelfsprekend neem ik met jou als mijn cliënt de hoogste mate van vertrouwelijkheid in acht.

Ik onderschrijf de Ethische Code van Sonnevelt en verbind mij hieraan.

bottom of page