top of page
Over Sanook Coaching
20190815_145454_edited.jpg

Over Sanook Coaching

Sanook is het Thaise woord voor voldoening vinden en plezier hebben in alles wat je doet. Of het nu gaat om spel, vrije tijd, werk of studie, in goede tijden of in slechte tijden. Het is het gevoel waardoor je ’s ochtends je bed uitkomt en aan het eind van de dag met een voldaan gevoel naar bed gaat. Dat je doet waar je blij van wordt. En dat je zin hebt om aan de slag te gaan! Wie sanook ervaart, ervaart geluk.

20190824-Zee-zon (1).jpg

Wat is geluk voor jou?

Geluk betekent iets anders voor iedereen. Om je te helpen geluk te ervaren, moeten we dus eerst helder krijgen wat geluk voor jou is.

Wanneer was of ben je gelukkig?

Hoe ziet het eruit als je gelukkig bent?

Hoe voelt dat?

Door naar je gevoel te luisteren en op je gevoel te vertrouwen, ontdek je wat geluk voor jou is.

Werken vanuit wat je hebt meegemaakt

Wat je meemaakt in je leven kan, behalve leuk en fijn, soms ook verdrietig of pijnlijk zijn. Wat het ook is, elke situatie brengt je iets.

 

Bij Sanook Coaching leer je naar die kant van  gebeurtenissen te kijken. Zo kom je erachter dat ze allemaal kunnen bijdragen aan, en niet in de weg hoeven te staan van, geluk.

Je wordt nieuwsgierig naar wat op je pad komt. Hierdoor is je geluk niet meer afhankelijk van wat er gebeurt of van andere personen, maar houd je je geluk in eigen hand.

DSCN1288_edited.jpg

Hoe ik coach

Als gelukscoach coach ik vanuit een positieve houding.

 

Ik ben geïnteresseerd in jou en denk graag met je mee over oplossingen. Ik bied een luisterend oor en ben betrokken, maar neem het niet van je over.

 

Je moet tijdens het coachingstraject zelf aan de slag. Door aan te sturen op je eigen verantwoordelijkheid, direct te communiceren en je een spiegel voor te houden, help ik je om zelf de regie te krijgen over je geluk.

 

Zo houd je ook na het traject de touwtjes in handen.   

bottom of page